Yoga

Generelt på yogaholdende arbejdes der ud fra den enkeltes forudsætninger. Øvede og begyndere kan derfor fint deltage på samme hold.

Yoga betyder at "forene". I Yoga arbejde man med at forener og skabe balance i såvel kroppen som sindet. Der arbejdes med åndedræt og fysiske øvelser der skaber mere "flow" i både krop og sind, øge kroppens styrke, og gør den smidig.

Yoga for begyndere

Har du aldrig prøvet yoga før er der fin mulighed for at få en langsom indføring i yogaens verden.  Du er velkommen til en gratis prøvetime. Alle også mere øvede er selvfølgelig også velkommen.

Yoga let øvede

Vi går lidt videre med de grundlæggende yoga øvelser, arbejder stadigvæk med den grundlæggende vejrtrækning. Du kan godt deltage som ny i yogaverden. 

Yoga øvede

Primært for dig der har prøvet yoga før. Øvelserne tilpasses individuelt, så man kan være med uanset niveau.

Power yoga

Her er der mere tempo på bevægelserne. Generelt med serie og flydende overgange. Her kommer der sved på panden og pulsen kommer lidt mere i vejret end almindelig yoga.

 

Små hold øger kvaliteten.

Vores små hold henvender sig til såvel begyndere som mere øvede, da der er god mulighed for og tid til at tilpasse øvelserne til den enkeltes behov. Typisk 7-14 deltagere.

Vi har to instruktører:

Nanna

Sina

 

Når du er medlem og har betalt kan du tilmelde dig online booking

 derefter kan du logge ind og booke din næste træning.  Start  her

Hvis du ikke er betalende medlem endnu. Kan du få en gratis prøvetime, hvis du ringer eller skriver en mail til os.

<p><a href="https://vpn.complimentawork.dk/cgi-bin/WebObjects/CamTeamPortal.woa/wa/login?clinicPk=00000A00CA09000007DC06000000017DE0ED8E71F245FF1C">Booking Online</a></p>